Home

Welkom bij Evangelie Gemeente De Deur Zaandam,

Aangepaste Corona-maatregelen

In verband met de nieuwe corona maatregelen is het tot nader bericht alleen mogelijk om met maximaal 20 mensen de kerkdiensten te bezoeken. Wij houden in dit aantal altijd rekening met bezoekers die voor de eerste keer een dienst willen meemaken. Dus u kunt gewoon zonder reservering langskomen. Twijfelt u toch? Neem dan contact op via de website of bel 0651704710. Alle voorzieningen zijn getroffen om 1,5 meter van elkaar vandaan te zitten en op een veilig afstand de dienst mee te maken.

Verder is het, voor een ieder vanaf 13 jaar en ouder, verplicht om vanaf dinsdag 1 november een mondkapje te dragen wanneer u het kerkgebouw inloopt, erin rondwandeld en verlaat. Wij hanteren de richtlijnen van de rijksoverheid om de verdere verspreiding te voorkomen en danken u zeer voor uw medewerking.

Klik direct op onderstaande afbeelding voor onze livestream. Heeft u nog vragen? Neem dan kunt u gerust contact met ons op.

Met Vriendelijke Groet,

Pastor Mitchell Purperhart

Evangelie Gemeente De Deur Zaandam is onderdeel van de Christian Fellowship Ministries (CFM), een samenwerkingsverband van meer dan 2700 kerken wereldwijd.

De bedoeling van deze site is u te helpen een begrip te krijgen van de levensveranderende kracht van Jezus Christus en enige uitleg te geven over onze kerk.

We zijn als kerk deel van Christian Fellowship Ministries. We maken als kerk deel uit van meer dan 2700 kerken wereldwijd. Onze kerken zijn vertegenwoordigd in Amerika, Zuid – Amerika, Europa, Azië en Afrika.