top of page
814A0033__.jpg
814A0040____edited_edited.jpg

Geven

QR code collecte.jpg

Details

Rabobank

IBAN NL65 RABO 0128 4432 7

T.n.v. Evangeliegemeente De Deur Zaandam

 

 

 

 

 

Waarom geven aan de kerk?

Met de giften die binnenkomen wordt er geïnvesteerd in de kerkactiviteiten en evangelisatie. Wij geloven dat God zijn koninkrijk bouwt door onze levens en onze giften. Ook geloven wij dat ieder persoon die geeft, zelf gezegend zal worden. Door de activiteiten die wij als kerk organiseren kunnen wij mensen bereiken die God zoeken en kunnen mensen in contact komen met het levensveranderende evangelie van Jezus Christus.

 

Wilt u onze kerk en daarmee Gods werk ondersteunen?

Er bestaat een gelegenheid om dit te doen middels giften. Wij geloven dat God zijn belofte omtrent geven en ontvangen als zegen op uw leven zal komen. Jezus Christus beloofde ons:

“Geeft en u zal gegeven worden: een goede, gedrukte, geschudde, overlopende maat zal men in uw schoot geven. Want met de maat, waarmede gij meet, zal u weder gemeten worden.”

 Lucas 6:38

 

Hoe kan ik geven in de dienst?

Geven aan de kerk kan in de collecte die tijdens de diensten wordt opgehaald. In de diensten kunt u ook geven door middel van een QR code.

 

ANBI

Onze kerk is aangemerkt door de belastingdienst als een Algemeen Nut Beoogende Instelling (ANBI). Uw giften zijn mogelijk aftrekbaar van uw aangifte Inkomstenbelasting. Kijk op www.belastingdienst.nl voor de voorwaarden.

Voor meer informatie over ons beleidsplan en overige informatie kijk dan op: Anbibank

 

RSIN: 864567790

bottom of page