top of page
814A0308____.jpg

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn een enthousiaste en levendige evangelische kerk in Zaandam. Wij houden wekelijkse kerkdiensten en andere activiteiten om mensen in contact te brengen met God. Dit is hoe wij het verschil willen maken in Zaandam.

U kunt gerust langskomen. Wilt u van tevoren een gesprek? Stuur dan een bericht of bel ons. We staan u graag te woord.

IMG-1793.JPG
Wat geloven wij

Wat geloven wij

Jezus is de Zoon van de levende God, en de enige Redder van zonde.

Jezus is de geneesheer van het lichaam door Zijn bloed

Jezus is de doper met de Heilige Geest

Jezus, is de koning die spoedig terugkomt.

Jezus is dezelfde gisteren, vandaag en voor eeuwig.

 

We verwelkomen mensen graag in onze kerk en willen alle informatie geven die nodig is zodat u zich thuis voelt. Het is ons verlangen om mensen met God in contact te brengen en te helpen hun bestemming te vinden in Gods Koninkrijk.

Bent u op zoek naar een levendige en enthousiaste kerk die openstaat voor allerlei culturen en achtergronden? Kom dan gerust langs.

Geschiedenis

Geschiedenis

Evangelie gemeente De Deur Zaandam is sinds 1997 actief in Zaandam. De kerk in Zaandam is begonnen met de eerste pionier die een kerk begon in de Zaanstreek uitgestuurd vanuit De Deur Arnhem. In 2023 namen Shasid en Rizaira Caciano het werk over in Zaandam.

Waar het begon

Onze Fellowship is begonnen in 1970, toen pastor Wayman Mitchell met zijn vrouw Nelda een kerk in Prescott, Arizona (VS) aangeboden kreeg. In die tijd was er een grote opwekking gaande onder hippies die zichzelf ‘Jezus People’ noemden.

Zij marcheerden met duizenden tegelijk door de straten van de Verenigde Staten en vertelden iedereen dat zij opnieuw geboren waren. Door hun bekering tot Jezus Christus werd hun hart veranderd en werden zij vrijgemaakt van drugsverslaving, leegte en doelloosheid. Pastor Mitchell zag de potentie in hen en begon met het maken van discipelen en het planten van nieuwe kerken.

Evangeliegemeente De Deur in Arnhem is deel van een snelgroeiende beweging, genaamd Christian Fellowship Ministries (CFM). Wereldwijd zijn er nu ongeveer 3250 kerken in meer dan 125 landen. In Nederland heten onze kerken ‘Evangeliegemeente De Deur’.

bottom of page